I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Tuinhout

Voor elk soort tuinproject heeft Bull Bouwmaterialen professionele materialen en producten in huis. Of u nu werkt aan een overkapping, tuinhuis of schutting. Kom langs en we helpen u graag verder!

Douglas

De laatste jaren is douglas tuinhout steeds populairder geworden. Mede ook omdat deze houtsoort duurzamer en goedkoper is dan hardhout. Het wordt onder andere toegepast als bekleding van schuren, voor de bouw van douglas overkappingen en veranda’s en als vlonderplanken.

Geïmpregneerd tuinhout

Geïmpregneerd hout is belangrijk voor uw tuin. Onbewerkt hout vergaat heel snel door vocht, regen, zon, schimmel, ongedierte en temperatuurverschillen. Daarentegen blijft geïmpregneerd hout vele jaren sterk en fraai. Gebruik dus geïmpregneerde balken, palen en planken voor uw klus.

Tuinschermen

Voor veel mensen is een goede tuinafscheiding essentieel voor het echte buiten leven gevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Een schutting maakt uw tuin echt af en maakt het tot één geheel.

Douglas overkappingen

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping of buitenverblijf in hun tuin. Een mooie overkapping is een absolute meerwaarde voor uw tuin, het zorgt ervoor dat u het hele jaar door lekker buiten kunt zitten met uitzicht op uw tuin.

Tuinschermen

Bent u op zoek naar tuinschermen om een tuinafscheiding te realiseren? Dan bent u bij Bull Bouwmaterialen aan het juiste adres voor de aanschaf van tuinschermen in allerlei soorten en maten.

Tuinhout

Wij hebben verschillende soorten en maten tuinhout in het assortiment. Denk hierbij aan Geïmpregneerd Vuren, Douglas en Hardhout. Kom langs en we helpen u graag verder.

Remmers GW-310

Remmers Induline GW-310 is een zeer dunne, wateremulgeerbare beschermingslazuur en zorgt ervoor dat de oppervlakten duurzaam, sterk en mooi blijven. Het beschermt het buitenhout duurzaam tegen schimmel, houtrot en algen. Ook biedt het bescherming tegen UV-straling, vuil en vocht. Daarnaast heeft het een zeer goede hechting.

Betonpoeren

Betonpoer kopen voor een schuur, veranda of terrasoverkapping? Wij verkopen diverse betonpoeren met stelplaat. Betonnen poeren zijn ideaal voor het stevig verankeren en het stellen van uw veranda of overkapping. Ander voordeel van een betonpoer is dat de houten palen niet in contact staan met de ondergrond.

Vuren zweeds rabat

Deze zweeds rabat planken zijn eerst vierzijdig behandeld met Axil 3000 primer tegen insecten, termieten en schimmels en daarna 2 x zwart gespoten, hierdoor zijn deze planken flink verduurzaamd. De planken beschikken over een uitsparing waardoor ze gemakkelijk gestapeld kunnen worden.

Bekijk ons overige aanbod hieronder
Wij verkopen de volgende merken
Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89