I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Service Werkplaats

In onze eigen service werkplaats kunnen we het hout voor u afkorten en op maat zagen. Zo krijgt u bijvoorbeeld het plaatmateriaal gemakkelijker mee in de auto.

Bull Bouwmaterialen is het verlengstuk van de bouw!

Bull Bouwmaterialen heeft een eigen werkplaats waar wij u goed mee van dienst kunnen zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld diverse plaatmaterialen voor u op maat zagen, maar ook het afkorten van balkhout en latten is een mogelijkheid. Neem voor meer informatie over de verschillende opties gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Bull Bouwmaterialen?
Altijd Deskundig advies

Wij zorgen ervoor dat de juiste producten bij ons aanwezig zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met uw vragen.

Van fundering tot dak

Van gevelsteen tot dakpan, en van isolatie tot plaatmateriaal . Bij Bull Bouwmaterialen bent u aan het juiste adres als het gaat om uw bouwmateriaal.

Levering op locatie

Wij zorgen er voor dat uw benodigdheden grotendeels voor u op voorraad liggen en indien gewenst bezorgd te worden op een door u gekozen locatie.

Gratis leenaanhanger

Heeft u materiaal nodig maar beschikt u niet over een aanhanger? Geen probleem! Bij ons kunt u gebruik maken van een gratis leenaanhanger.

Platenzaag

Hier ziet u onze platenzaag, hiermee kunnen we het plaatmateriaal op de gewenste maat zagen.

Afkortzaag

Hier ziet u onze afkortzaag, hiermee kunnen we het hout voor u op de gewenste maat afkorten.

Bekijk ons overige aanbod hieronder
Wij verkopen de volgende merken
Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89