I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Sierbestrating

Voor elke tuin of oprit hebben we professionele materialen en producten in huis. Van betonnen tot keramische tegels, en van klinkers tot muurblokken. U vindt het allemaal bij Bull Bouwmaterialen. We hebben een ruime showtuin vol met showrekken gevuld met (sier)bestrating.

Kom langs in onze showtuin!

Bezoek onze showtuin voor deskundig advies. Hier vindt u een ruime keuze op het gebied van sierbestrating.

Geoceramica

GeoCeramica®, het beste van twee werelden: een keramische tegel onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

GeoProArte

GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van sierbestrating hebt transformeren. Deze nieuwe sierbestratingscategorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramische design. Daarbij is de hele range aan tegels veelzijdig toepasbaar dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst!

Betonnen (sier)tegels

Betonnen tegels zijn verkrijgbaar in een uitgebreid aantal maten en kleuren. Ook qua vorm en afwerking zijn er vele varianten. Zo zijn er tegels met of zonder facet, met een vlak oppervlak of juist met structuur, door en door gekleurd of met een deklaag, enzovoort, enzovoort. Wilt u een heel specifiek soort tegel, dan is de kans groot dat er een betonnen (terras)tegel is die aan uw wensen voldoet. Bovendien zijn betonnen tegels erg betaalbaar.

Opsluitbanden

Voor het opsluiten van bestrating en om verzakking tegen te gaan, is het raadzaam om opsluitbanden te gebruiken. Wij hebben hier diverse afmetingen van op voorraad staan in de kleur grijs en antraciet.

Fixs Voegmortels & Lijmen

Het Fixs Products assortiment biedt u een compleet gamma aan producten die u helpen bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin en terras. Deze Fixs producten zijn zeer krachtig, eenvoudig te verwerken en gebruiksvriendelijk.

Muurelementen

Niveauverschillen in uw tuin brengen een tuin tot leven. Diversiteit in hoogte maakt uw tuin bovendien ruimtelijker door de dieptesuggestie. Betonnen muurelementen zijn ideaal om verhogingen zoals een border, muurtje, verhoogd terras, of tuinafscheiding te creëren.

Grind & Split

Grind wordt veelal gewonnen in rivieroevers en heeft door het slijten in het water een rondere vorm. Split is een gespleten stuk steen, dat wordt gewonnen in groeves. Beide soorten vormen een ideaal product voor decoratie van uw tuin. Ook het aanleggen van paden of een oprit behoort tot de mogelijkheden met grind en split. Hiervoor leveren wij BULL gravelplaten. Deze platen zorgen ervoor dat grind en split op de plek blijft liggen.

Bekijk ons overige aanbod hieronder
Wij verkopen de volgende merken
Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89