I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Wij zijn erkend dealer van Keralit gevelbekleding

Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding
Voor een blijvend mooie uitstraling!

 

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

De gevelbekleding en dakrandbekleding van Keralit is onderhoudsarm dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag. Door deze toplaag blijven de panelen kleurvast en weerbestendig, jaar in, jaar uit. De unieke productsamenstelling is een garantie voor een zeer lange levensduur, door de continue aandacht voor kwaliteit is 10 jaar garantie de standaard.

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in meer dan 30 kleuren. De Keralit dakrand is verkrijgbaar in 4 breedtes en in 15 kleuren, passend bij het Keralit gevelpaneel.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van uw project!

Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89