I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Wij zijn dealer Unidek dakelementen

Dakelementen van Kingspan Unidek zijn geschikt voor de nieuwbouw en renovatie van hellende daken. Of u nu te maken hebt met een onderconstructie van gordingen, sporen of een bestaand dakbeschot: wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing.

Met onze nieuwbouw dakisolatie bent u klaar voor de toekomst. Duurzaam, snelle montage, grote overspanningen en optimaal comfort. Uw dakisolatieproject met Unidek dakelementen maakt u compleet met de juiste accessoires.

Unidek Aero is volgens de Monitor Bouwgroothandel van RMB Data services het meest verkochte dakelement van Nederland en het beste constructieve dakelement voor vrijstaande of geschakelde nieuwbouwwoningen:

  • betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie
  • snellere verwerking dankzij zelfborende schroeven
  • grotere overspanningen zónder tussengording(en) mogelijk
  • Eenvoudig te combineren met onze oplossingen voor PV-panelen, dakramen en overstekken

Goede start belangrijk bij dakrenovatie
Een goed begin is het halve werk. Daarom is het van belang om het vertrekpunt en het gewenste eindresultaat van uw dakrenovatie helder te hebben. Hiermee worden kosten bespaard en krijgt de bewoner zo min mogelijk te maken met overlast. Hier vindt u alle informatie die u kan helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Natuurlijk adviseren wij u ook graag persoonlijk. Neem voor vrijblijvend advies of vragen, contact met ons op.

Goed geïsoleerde gebouwschil
Een goed geïsoleerde gebouwschil is van groot belang bij het energiezuinig maken van een woning. Het is een investering die, zolang de woning er staat, rendement oplevert. Energie die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt te worden. Isolatie is de meest efficiënte en duurzame manier om energie te besparen. Dakisolatie levert hierbij het hoogste rendement van 30% op.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van uw project!

Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89