I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Subsidie isolatie woning gemeente Twenterand

Bij Bull Bouwmaterialen hebben wij een breed assortiment als het om isolatie gaat. Zo zijn wij dealer van o.a. Rockwool, Knauf, Recticel en Kingspan/Unidek. Maar ook kunnen wij op bestelling dunne isolatiefolies met een hoge isolatiewaarde leveren, dit werkt snel en bespaart ruimte verlies!

Vanaf vandaag kun jij als inwoners van gemeente Twenterand weer subsidie aanvragen voor het verbeteren van jouw huis. De subsidie is beschikbaar voor iedereen die aan de slag wil met het isoleren van zijn koopwoning. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar. Dat geld is voor een deel afkomstig uit de opbrengsten van Zonnepark Oosterweilanden in Vriezenveen.

Het isoleren van je woning heeft veel voordelen. Hierdoor heb je minder last van tocht, houd je het in de winter langer warm en in de zomer langer koel. Zo bespaar je energie en dat is goed voor jouw portemonnee. Daarnaast draag je zo bij aan een duurzaam Twenterand. Als we allemaal energie besparen, zorgen we er samen voor dat we flink minder CO2 uitstoten en gas verbruiken.

 

Kom gerust langs bij Bull Bouwmaterialen en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89