I.v.m. de nieuwbouw van onze bouwshop is onze zagerij (tijdelijk) gesloten!

Sinds kort zijn wij erkend Makita dealer!

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat wij sinds kort erkend Makita dealer zijn!

 

vanaf begin volgend jaar wanneer onze shop klaar is komen er enkele meters met Makita gereedschap op voorraad te staan. Heeft u nu al nieuw Makita gereedschap nodig? Geen probleem wij kunnen alles al voor u bestellen bij Makita.

 

Makita werkt dag in dag uit aan haar missie: Makita maakt presteren makkelijker.
Met goed gereedschap en excellente ondersteuning.

 

Goed gereedschap

Goed gereedschap voldoet aan de eisen van de vakman/vakvrouw. De ingenieurs van Makita luisteren naar de markt en ontwerpen producten met een aantal richtlijnen voor ogen:

  • Het assortiment biedt elke gebruiker het juiste kwaliteitsniveau. Van dagelijks intensief gebruik tot regelmatig minder intensief gebruik, Makita heeft voor iedereen de juiste betrouwbare machine in het assortiment. Machines die tegen een stootje kunnen.
  • Het ontwerp houdt rekening met eisen van ergonomie en duurzaamheid.
  • Machines worden ontworpen voor eenvoudiger reparaties. Het loont om te repareren, een machine kan langer mee.
  • Techniek wordt ingezet voor veilig en gezond werken. Denk bijvoorbeeld aan AFT en AVT en stofoplossingen. Minder trilling, minder geluid; accugereedschap helpt daarbij.
  • Doordachte en zelfontworpen productietechnieken zorgen voor een betaalbaar product.

De kracht van de producten stelt de gebruiker in staat zijn werk makkelijker te doen. Met betere prestaties is de productiviteit hoger.

Bij de productontwikkeling streeft Makita naar accuproducten die in staat zijn brandstofmachines (tuin&park producten) en gesnoerde producten overbodig te maken. Met de introductie van het 40 V Max XGT platform ligt die visie binnen handbereik.

 

Vragen over Makita? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op! 0546 - 72 40 89